Fasiliteter

Bolighusene

Vi tilbyr 9 romslige dobbeltrom, hvorav noen kan brukes som enkeltrom. Andre kan gjøres om til familie- eller firemannsrom. Grunnet husets alder har rommene ikke egne bad, men det er fire gode, moderne bad i tilknytning til soveromsavdelingene. Det er et stort felles kjøkken med spiseplass og 2 stuer. Internettdekning i alle rom.

Lydstudio

Vi har et topp lydstudio med live og kontrollrom der rommene er beregnet av Akustiker Dr. Marco Fringuellino ved universitet i Torino. Det er et stort utvalg topp kvalitet mikrofoner, preamper, gitarforsterkere og tangent instrumenter. I tillegg til de vanlige rommene er det trukket linjer til Cantinaen og Høyloftet som også kan brukes som innspillingsrom. Full utstyrliste kan lastes ned her.

Uteområder

Det er gode uteområder hvor man kan jobbe både under tak og under åpen himmel. Vi har en terrasse med langbord for felles bespisning, et stort grøntområde og en idyllisk nøttelund på eiendommen.

Stall

Den gamle stallen (35m2) er renovert og gjort om til et multifunksjonsrom som kan innredes og brukes som man ønsker. Rommet har blendingsgardiner, hvite vegger og en ”Epson” foto/film projektor.

Atelier

Det gamle høyloftet er gjort om til atelier/arbeidsrom (90m2) med store vinduer, gode lysforhold og 5 m takhøyde. Vi har et godt utvalg blindrammer, staffelier og arbeidsbord i forskjellig størrelser. Det er linjer fra lydstudio så rommet også kan brukes som alternativt innspillingsrom.

Cantina

Den (120m2) store kjelleren under hovedhuset, tidligere brukt i vinproduksjon, er et rom som fungerer både som arbeidsrom, festsal og klangkammer for lydstudio.